Vacature Projectleider - Office Manager

18 February 2021

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een projectleider / office manager die onze nationale en internationale projecten vanuit ons kantoor in Termunterzijl kan begeleiden.

De functie

Een afwisselende en zelfstandige functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden.Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een projectleider / office manager die onze nationale en internationale projecten vanuit ons kantoor in Termunterzijl kan begeleiden. Een afwisselende en zelfstandige functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Ons bedrijf

Machinefabriek Bosker & Zonen is een familiebedrijf opgericht in 1932. Wij zijn een bedrijf met een rijke historie, maar tegelijk een jong bedrijf met een hele mooie gebalanceerde mix van mensen die geruime tijd bij ons werkzaam zijn tot een substantieel deel ‘jonge aanwas’ met veel nieuwe kennis en ervaring. Wij zijn wereldleider in het ontwerpen, produceren en leveren van krooshekreinigers. Of het nu gaat om een poldergemaal in Groningen, een drinkwaterinlaat in Dubai of een kerncentrale in Engeland. Wij hebben de kennis in huis om hiervoor de juiste oplossing te bieden. 

Contact

Heeft u nog vragen over deze vacature dan kunt u contact opnemen met dhr. D. Bosker, telefoonnummer 06-51158629. Spreekt deze vacature u aan, stuur dan uw sollicitatiebrief + CV voor 26 maart 2021 naar: d.bosker@bosker.com.

Nieuwsgierig naar meer?

Dick Bosker is onze Directeur / Inkoop en hij helpt u graag met al uw technische en commerciële vragen.

Neem telefonisch contact op met Dick, telefoonnummer +31(0)596 517122 of gebruik het formulier om hem een bericht te sturen.

Of gebruik Skype!

Klik hier om Dick met Skype te bellen (Telefoon en Skype zijn beschikbaar tijdens kantooruren)

Alle velden zijn verplicht